{maxengine}

Privacy statement

Wie zijn wij?

Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst is een hotel- en restaurant in Elst. Wij vinden de persoonlijke levenssfeer van onze klanten en werknemers erg belangrijk. Dit geldt dus ook voor onze bezoekers van de website. Daarom gaat Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
 

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw persoonsgegevens voor reserveringen van tafels, kamers en arrangementen vanaf het moment dat u deze invult op de website bij de reserveringsformulieren.
 

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze dienstverlening. Meer specifiek verwerken wij uw persoonsgegevens bij:
Het reserveren van een tafel
Het reserveren van een arrangement
Het reserveren van een kamer
Contactformulier 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid van de gegevens die u verstrekt. Tevens bent u ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van deze gegevens bij wijzigingen.

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens:

Reserveringen

Volledige naam
Emailadres
Telefoonnummer
 

Contactformulier

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Emailadres
 

Bewaartermijn persoonsgegevens

Uw gegevens gebruiken wij voor de reservering en het daaruit volgende contract. Het wordt conform de wettelijke bewaartermijnen bewaard.
 

Rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht  van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens.
Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst behandelt uw verzoek binnen 4 weken na ontvangst van een dergelijk verzoek.
Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.
U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan info@wapenvanelst.nl
Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy statement nog vragen neemt u dan contact op met onze privacy officer via info@wapenvanelst.nl
 

Responsible disclosure

Mocht u een kwetsbaarheid ontdekken in onze systemen help ons dan deze op te lossen. Voor het melden van kwetsbaarheden kunt u contact opnemen via info@wapenvanelst.nl
 

Gebruik van cookies

Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt of in de sessie van uw browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden.
 
Verder kunnen cookies worden gebruikt om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen wij onze website nader optimaliseren voor bezoekers.
 

Wijzigingen

Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. De meest actuele privacystatement is te vinden op www.wapenvanelst.nl
Wij adviseren u regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Logis Hotel - Restaurant Het Wapen van Elst een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website.
 

Er-op-Uit Tips

Leuke uitjes, voor ieder wat wils
Lees meer

Kalender

Bekijk de evenementen in de regio
Lees meer

Arrangementen

Meer dan alleen overnachten
Lees meer

Menukaart

Om van te watertanden
Lees meer
privacy statement