{maxengine}

Hotel Arnhem

Bezoek Arnhem en verblijf in ons hotel

Arnhem; de stad van "een brug te ver", het Gelredome, Burgers Dierenpark, het Openlucht Museum en de Mode Biënnale. Kortom, een stad voor jong en oud. Arnhem is echt een stad waar je wel een weekend (of langer) kunt vertoeven. Hotel het Wapen van Elst is ideaal gelegen aan de rand van Arnhem. Vanaf ons hotel is het centrum van Arnhem zeer goed te bereiken per auto, openbaar vervoer en zelfs per fiets.
 

Een hotel tussen Arnhem en Nijmegen

Het grote voordeel van Hotel het Wapen van Elst is de centrale ligging tussen Arnhem en Nijmegen. Ruime gratis parkeergelegenheid, eenvoudig te bereiken via de A325 en aantrekkelijke prijzen. Voor een bezoek aan Arnhem is dit hotel in Elst dus bij uitstek geschikt. Drukte, hoge parkeerkosten en dure hotelkamers in Arnhem? Hotel het Wapen van Elst heeft dat allemaal niet. Bovendien maak je eenvoudig een uitstapje naar die andere mooie stad Nijmegen of een andere bezienswaardigheid. Vanuit het een hotel in het centrum van Arnhem is dat minder eenvoudig.
 

Een hotel vlakbij Gelredome Arnhem

Voor concerten en andere evenementen is Gelredome in Arnhem een begrip. Hotel het Wapen van Elst biedt daarom een speciaal Gelredome arrangement met een overnachting, ontbijt, verrassingsmenu én vervoer naar en van het Gelredome Arnhem. Hotel het Wapen van Elst biedt dit arrangement aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Er-op-Uit Tips

Leuke uitjes, voor ieder wat wils
Lees meer

Kalender

Bekijk de evenementen in de regio
Lees meer

Arrangementen

Meer dan alleen overnachten
Lees meer

Menukaart

Om van te watertanden
Lees meer
Hotel Arnhem